• Regelement
 • - De organisatie is in handen van Cultureel Jongerencentrum BIZZI (personeel en vrijwilligers).
  - Deelnemers moeten zich van te voren inschrijven bij Cultureel Jongerencentrum BIZZI middels het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier en het overmaken van de eigen bijdrage. Het is tevens mogelijk om via de website www.lanstrike.nl je zelf in te schrijven.
  - Bij inschrijving dient €20,00 betaald te worden.
  - Inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld ontvangen is. Als je niet vooruit betaald krijg je ook geen eet bonnen!
  - Voor iedere deelnemer is er een eigen plek met stoel. Uiteraard kun je ook een eigen stoel meebrengen.
  - Er zijn geen slaapplaatsen. I.v.m. de corona maatregelen kunnen we dit niet faciliteren.
  - Waardevolle spullen kunnen in een speciale afgesloten kast opgeborgen worden.
  - Bij inschrijving kan men aangeven waar in de zaal men graag wil zitten en eventueel naast wie. Let wel: we proberen hier rekening mee te houden, maar we kunnen geen toezeggingen doen. Bij aankomst krijgt iedere deelnemer zover als beschikbaar en van te voren aangegeven een plaats.
  - Er kunnen +/- 70 deelnemers meedoen.
  - Deelnemers moeten een eigen computer en overige benodigdheden meebrengen.
  - Vanaf vrijdag 17.00 uur kunnen de deelnemers in de zaal terecht om hun computer op te bouwen.
  - Gasten van deelnemers zijn van harte welkom van 10.00 uur tot 22.00 uur. Indien men andere tijden gasten wil laten komen, kan dit waar mogelijk in overleg met de organisatie. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het gedrag van hun gasten zowel binnen als buiten.
  - In principe gelden de standaard huisregels van het jongerencentrum. Daar waar deze regels niet blijken te voldoen, beslist de organisatie.
  - Roken mag tussen 6.00 uur en 22.00 uur alleen buiten. Daarna alleen in de daarvoor aangewezen ruimte dit om overlast aan omwonenden te voorkomen.
  - Het gebruik van drugs is op het gehele evenement niet toegestaan.
  - Het nuttigen van alcoholische dranken is toegestaan, dronkenschap echter niet. Drink met mate. Wanneer overmatig alcoholgebruik wordt geconstateerd, zal de deelnemer/bezoeker worden verwijderd. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee naar buiten te nemen en daar te drinken.
  - Het gebruik van drugs is niet toegestaan in de nabijheid van BIZZI.
  - Het veroorzaken van overlast aan buurtbewoners en andere deelnemers kan leiden tot ontzegging van de toegang tot het evenement. Zorg er daarom voor tijdens de nachtelijke uren buiten rustig te zijn.
  - Wanneer je besluit 's avonds weg te gaan, besef dan dat je de toegang ontzegd wordt wanneer blijkt dat er overmatig alcohol geconsumeerd is. Wanneer wij denken dat je problemen zou kunnen veroorzaken, zullen we je de toegang ontzeggen. Besef dit, het zou wel eens niet zo'n goed plan zijn de nacht buiten door te brengen.
  - In BIZZI is geen douchegelegenheid.
  - Ontbijt pakketjes info :
  Het is nog niet bekend wat de inhoud van deze pakketjes zal zijn maar een ding is duidelijk: Het pakketje zal goed gevuld zijn!
  - Voor het avondeten op vrijdag en zaterdag kun je op de avond op eigen kosten zelf een bestelling plaatsen bij eventuele eetgelegenheden. Uiteraard is iedereen vrij om zelf het dorp in te gaan.
  - Het is niet toegestaan om koffiezetapparaten, tostie-ijzers, koelkasten en andere apparatuur mee te nemen behalve computer, beeldscherm en opladers voor telefoon.
  - De koelkasten van BIZZI zijn niet bestemd om drank van deelnemers te koelen. Wel is het mogelijk om een koelbox mee te nemen en koelelementen voorzien van naam door de organisatie in de diepvries te laten stoppen.
  - Verkoop van wat dan ook is niet toegestaan.
  - De organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan en/of diefstal van door deelnemers meegebrachte spullen.
  - Schade aan en/of diefstal van eigendommen van de organisatie zal op de veroorzaker verhaald worden.
  - De organisatie heeft te allen tijde het recht om deelnemers en/of gasten de toegang tot LANStrike te ontzeggen of van LANStrike te verwijderen.
  - Opmerkingen en/of suggesties over deze regels en of de organisatie van LANStrike zijn van harte welkom en kun je doorgeven aan de organisatie.
  - Voor vragen over de organisatie en de accommodatie kun je terecht bij
  BIZZI: 073-5470881 of info@bizzi.nl
  Voor alle LAN vragen kun je terecht op info@LANstrike.nl

 • Random deelnemers
 • Scabs
 • Mike
 • Versnellingsbak
 • MAXIN0X
 • LVL100_BELDUM
 • Dakpan
 • Robje
 • Max Payne
 • MisterHampter
 • Gehaktbal..
 
lanstrike lanparty Copyright © 2024 Lanstrike.nl